Перший місяць роботи Кабміну: як міністри виконують обіцянки

Новини, Політика

Не встигли обрати новий уряд, як вже сплив перший місяць його роботи, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на «Слово і діло». 

Відзначимо, що деякі міністри залишилися в новому уряді від попереднього, тому виконання обіцянок цих чиновників відстежуються з 29 серпня 2019 року (за час роботи на посадах).

Нагадаємо, що на своїх посадах залишилися віцепрем’єр, міністр цифрової інформації Михайло Федоров, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр юстиції Денис Малюська, міністр інфраструктури Владислав Криклій. Тому й не дивно, що в цих міністрів до виконання залишилось ще 265 обіцянок. Протягом березня вони виконали 44 і провалили 17 обіцянок.

За перший місяць роботи міністри уряду Шмигаля дали 89 нових обіцянок, з яких 10 виконані і 4 – провалені. Найбільше обіцянок стосувалося питань політики та держуправління – 29, чверть обіцянок стосувалася сфери охорони здоров’я та соціального захисту, ще 13 обіцянок спрямовані на вирішення питань нацбезпеки.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.