Людям на самоізоляції можна виходити з дому не частіше двох разів на тиждень – Ляшко

Здоров'я, Новини, Суспільство
Людям, які знаходяться в самоізоляції, можна виходити на вулицю не частіше двох разів на тиждень.

Про це сказав заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко на брифінгу, повідомляє Голос.if.ua з посиланням на кореспондента Укрінформу.

“Наше прохання сьогодні для всіх: максимально обмежити свою мобільність і не пересуватися без крайньої для цього необхідності. Щодо людей, які є хворими й будуть проходити амбулаторне лікування, наше прохання взагалі не виходити, тому що це буде жорстко контролюватися. Але ми зробимо все можливе, щоб люди, які лікуються від коронавірусу  вдома, отримували лікарські препарати, а також харчування, щоб був догляд. А люди, які знаходяться в самоізоляції, не частіше, ніж два рази в тиждень можуть залишити місце для поповнення запасів предметів першої необхідності”, – сказав Ляшко.

Кабінет міністрів України встановив, що хворі на COVID-19, контактні особи з хворими та люди, старші 60 років, потребують самоізоляції.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.