У начальника поліції охорони Прикарпаття підозрюють коронавірус, 14 його підлеглих на самоізоляції

Здоров'я, Новини

Сьогодні, 3 квітня, в Івано-Франківську відбулася онлайн-нарада в обласній державній адміністрації щодо ситуації з коронавірусом.

Посадовці розповіли про те, що експрес-тест на COVID-19 дав позитивний результат у начальника поліції охорони Івано-Франківщини Михайла Чорнописького, повідомляє Голос.if.ua. Втім, підтвердження діагнозу ще немає, адже наразі чекають на результати ПЛР-тестування.

Начальник ГУ НП в Івано-Франківській області Володимир Голубош сказав, що Чорнописький дійсно кілька днів ходив на роботу, але спершу в нього не було жодних симптомів.

“Ця хвороба не вибирає людей за професією, статусом чи ще кимось, а стосується всіх і кожного. Коли з’явилися симптоми, то йому зробили один експрес-тест, він виявився негативним, а другий вже дав позитивний результат. Зразки його біоматеріалів відправили на ПЛР-тест, результатів ми очікуємо”, – пояснив Голубош.

Із начальником поліції охорони контактували 14 підлеглих, всі вони пройшли швидкі тести на коронавірус, всі результати негативні. Поліцейські перебувають на самоізоляції.

Також, відповідаючи на питання журналістів про службове розслідування та можливу дисциплінарну відповідальність, Володимир Голубош зазначив, що про це наразі не йдеться – бо ще немає підтвердженого діагнозу. Крім того, в діях Чорнописького не вбачають ознак порушень, адже він не знав про свій діагноз, ходячи на роботу.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.