На Петлюри, 15 перебої з електропостачанням із-за порушень правил пожежної безпеки в ГБК та СТО (фото)

Новини, Суспільство

Відомий на Прикарпатті громадський діяч, лікар вищої категорії Тарас Боднар звернувся до АТ «Прикарпаттяобленерго» із заявою щодо порушень правил пожежної безпеки (ППБ).

Про це інформує щоденна онлайн –газета Голос.if.ua.

Порушення ППБ відбуваються із –за ймовірно незаконного відбору електроенергії підприємцями та фізичними особами під час газозварювальних та інших робіт у Гаражно-будівельному кооперативі (ГБК№-1), що по вул. Сорохтея, 24-а та СТО, що знаходиться в гарожному боксі за адресою вул. Петлюри,11.

Таким чином заручниками Прикарпатобленерго стали мешканці 8 квартир, вказаного будинку, серед котрих чимало людей похилого віку та малолітніх дітей. Такий регулярний перепад електронапруги в першу чергу через можливість пожежі загрожує здоров’ю та життю людей, а також їх майну серед якого першою вийде з ладу побутова електротехніка, тощо.

Тож Тарас Боднар сподівається, що раз людей ігнорую  у міському РЕМі, голова правління Прикарпатобленерго Олександр Бубен не залишить без своєї увагу біду цих людей і вирішить їхню проблему елементарними переключення на іншу фазу живлення.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.