На Прикарпатті за хабар судитимуть слідчого

Кримінал, Новини

Прокуратурою Івано-Франківської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно слідчого одного з відділень поліції області та його пособника за фактом одержання неправомірної вигоди.

Про це інформують в обласній прокуратурі, передає Голос.if.ua.

Досудовим розслідуванням, яке здійснювалось слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, встановлено, що слідчий одного з відділень поліції та його пособник впродовж травня-липня 2019 року у два прийоми отримали грошові кошти в сумі 700 євро за непритягнення особи до кримінальної відповідальності.

Співучасників затримали під час отримання другої частини «винагороди» в сумі 400 євро.

Обвинуваченим загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.