Ганебний дерибан землі. Зеленський для Порошенка не “вирок”, а партнер… (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

Відомий громадський діяч, голова ГО Всеукраїнське об’єднання «Голос» Ростислав Гудзінський на своїй сторінці у ФБ та ютуб-каналі Politeka UA жорстко розкритикував кулуарні домовленості заклятих “друзів” з олігархічних фракцій у Верховній Раді України “Слуги народу”, “Європейської солідарності” та “Голосу” щодо прийняття закону “Про продаж української землі”, про це інформує Голос.if.ua.

“Вурдалаки у Верховній Раді України, під покровом ночі 259 -ма голосами “за” протягнули антиукраїнську “реформу” з продажу землі. У збанкрутілого режиму Володимира Зеленського не було можливості протягнути рішення на догоду олігархів і транснаціональних компаній, якби їм на допомогу не прийшли інші “Слуги золотого тельця” з олігархічних партій “Європейської солідарності” Петра Порошенка та “Голосу” Святослава Вакарчука. Відтепер Володимир Зеленський для Петра Порошенка більше не “вирок”, а партнер. Очевидно, що Петро Порошенко який нещадно 5-ть років розкрадав Україну, мародерив армію уникне справедливого кримінального покарання. Фракції “ЄС” та “Голос” до останнього виступали проти продажу української землі, однак їх зі “Слугою народу” об’єднали спільні інтереси в остаточному пограбуванні України та українців.” – написав Ростислав Гудзінський.

Подробиці у відео на каналі Politeka UA:

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.