У Франківську визначили переможців конкурсу проектів та програм-2020

Новини, Суспільство

Конкурсна комісія розглянула усі подані проекти на участь у конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства та прийняла рішення про визначення переможців конкурсу 2020 року.

Щорічний конкурс проводиться на умовах співфінансування проектів за формулою: 70 % кошти міського бюджету + 30 % кошти учасника конкурсу. На участь у цьогорічному конкурсі надійшло 120 проектів від інститутів громадянського суспільства з яких конкурсною комісією затверджено 101 переможець, поінформувала пресслужба міськради, пише Голос.if.ua.

Отож, переможцями конкурсу проектів та програм 2020 року визначено:

  • у номінації проекти громадських та благодійних організацій міста – 12 проєктів.

Найбільшу підтримку в 25 тис грн отримали 3 проєкти – “Обєднання молоді Івано-Франківської ОТГ” ; “Місяць здоров`я. Дій сьогодні” та “Підвищення якості питної води в системі Івано-Франківського міського водопостачання при економії витрат на канцерогенний дезінфектат”.

По 24 тис. грн отримали “Випуск циклу християнських просвітницьких радіопередач “Сімейний альбом”; “Форум жінок підприємців Івано-Франківська” та “Інтерактивна пластова мансарда”.

  • у номінації проекти громадських та благодійних організацій при закладах та установах культури міста – три проєкти.

Найкоштовніший – 20 тис. грн. – “Муніципальний камерний хор “галицькі передзвони”. Сценічний вигляд – перший крок до успіху” від ГО “РЕМА- рада ерудованих молодих аристократів”.

  • у номінації проекти громадських та благодійних організацій при дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста – 32 проєкти

Вартість більшості проєктів у цій номінації – 30 тис. грн. Як от “Осучаснення простору їдальні” у ЗШ №2; “Інноваційний кабінет STEM- лабораторія” у ЗШ №21; “Створення навчально-інформаційного середовища початкової школи ім. Софії Русової” ; Поточний ремонт санвузлів у ЗШ №24 та комп`ютерна техніка для Центру освітніх інновацій.

  • у номінації проекти ОСББ, будинкових, вуличних та квартальних комітетів, житлово-будівельних кооперативів міста – 50 проєктів.

Найдорожчі отримиали по 90 тис. грн. Це такі як: “Облаштування спортивного майданчика “Дитячі мрії” поруч з будинком на вул. Угорницькій 10а”; проєкти з ремонту електрообладнання, покрівель, вводів газових мереж у будинки тощо.

  • у номінації проекти громади сіл Івано-Франківської міської ради – 4 проєкти.

Три отримали по 80 тис. грн. – як от “Творча майстерня” Угорницька сьльська рада та “Розвиток культури – збереження нації” Крихівецька сільська рада.

Усіх переможців конкурсу буде додатково поінформовано он-лайн та у телефонному режимі.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.