Ємець і Уманський подали у відставку, – депутатка Геращенко

Новини, Політика

Міністр охорони здоров’я Ілля Ємець і очільник Мінфіну Ігор Уманський, як раніше і йшлося в ЗМІ, зібралися у відставку. Принаймні, про це повідомила депутатка Ірина Геращенко.

 Після лише місяця роботи в уряді та у розпал епідемії коронавірусу два міністри звільняються. Так Ірина Геращенко написала у своєму фейсбуці, інформує Голос.if.ua.

Водночас прессекретар міністра МОЗ Іллі Ємця Артем Дехтяренко заявив виданню Новое время, що станом на вечір п’ятниці, 27 березня, Ілля Ємець не писав жодних документів щодо бажання покинути займану посаду.

” За тією інформацією, якою я володію, міністр збирається працювати далі“, –  сказав він. Згодом у пресслужбі міністра уточнили, що станом на 20:30, 29 березня, Ємець не писав заяву про відставку.

Депутатка від “Європейської солідарності” повідомила, що того ж вечора у Верховній Раді відбулася зустріч з кандидатами на посади очільників міністерств. Так, на міністра енергетики розглянули Ольгу Богуславець, охорони здоров’я  – Максима Степанова і фінансів – Сергія Марченка.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.