Чому комп’ютерні ігри під час карантину – хороша ідея

Новини

Під час карантину та в період невизначеності варто присвятити час відеоіграм. Адже комп’ютерні ігри можуть допомогти розслабитися та підняти настрій у такий непростий час.

Про це каже блогер The New York Times Пітер Садерман, передає Голос.if.ua з посиланням на Фіртка.

Він зокрема пригадує що востаннє так багато часу за відеоіграми проводив під час кризи у 2008 році. Тоді він почав жити зі своєю дівчиною. Саме вона йому порадила пограти ігри.

“Відеоігри допомогли розслабитися, підняти настрій і можливо врятували наші відносини. В цьому році ми відсвяткуємо 10 річницю”, – пише блогер.

Як пояснює журналіст відеоігри можуть бути різними, він пропонує звернути увагу на симулятори. Коли реальний світ недоступний, його симуляція — те, що потрібно. Там є завдання, цільові вказівки, списки справ, проблем і найголовніше – відчуття виконання завдання.

“Ігрові критики давно помітили, що ігри часто схожі на роботу, і далеко не завжди ставили це в плюс. Але в епоху масового безробіття і домашнього ув’язнення, навіть ілюзія може бути краще, ніж нічого”, – додає Садерман.

Окрім того, якщо ви самотній та ще й замкнений удома на карантині, то ігри допоможуть завести друзів або разом виконувати завдання.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.