На Калущині 9 осіб чекають результатів тесту на коронавірус

Здоров'я, Новини

За отриманою інформацією від медичних закладів Калуської громади й району станом на 16.00 год 26 березня 2020 року на території міста і сіл району лабораторно підтверджений один випадок гострого респіраторного захворювання, спричиненого коронавірусом COVID-19 у мешканки Калуського району. Ця жінка на лікуванні перебуває в обласній інфекційній лікарні.

У калуські медзаклади пацієнтка не зверталася для госпіталізації, пише Голос.if.ua з посиланням на Калуську міську раду.

З підозрою на коронавірус по місту та району на цей час є 9 осіб (7 – за останню добу), біологічний матеріал яких відправлено на лабораторне дослідження (очікуються результати).

Загалом у відділеннях лікувальних закладів  перебуває 35 пацієнтів, в тому числі – в пульмонології та інтенсивної терапії Калуської ЦРЛ (11 осіб), в інфекційному відділенні Калуської районної лікарні на лікуванні з ГРВІ, хронічними захворюваннями та пневмонією (24).

Нагадаємо, що на Прикарпатті МОЗ вже підтвердило 16 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.