Уряд анонсує повернення громадян України з восьми країн

Здоров'я, Новини, Суспільство

На 27 березня Кабінет міністрів України запланував рейси з восьми країн світу, які мають повернути українців додому. Про це пресслужба уряду повідомляє 26 березня, інформує Голос.if.ua.

За повідомленням, Міністерство інфраструктури закликає громадян не зволікати з поверненням до України.

«На 27 березня 2020 року заплановані рейси з Казахстану (Алмати), Польщі (Варшава), Ізраїлю (Тель-Авів), Австрії (Відень), Литви (Вільнюс), Катару (Доха), Франції (Парижу), Німеччини (Франкфурт)», – повідомляє уряд.​

Рейси здійснюють авіакомпанії «МАУ» та «SkyUp». Кабінет міністрів нагадує, що всі літаки з громадянами України прибувають до карантинного терміналу, де працюють лікарі-епідеміологи.

«Пасажири проходять експрестести на COVID-19, всіх попереджають про необхідну самоізоляцію на 14 днів», – йдеться в заяві.​

Із 17 березня Україна зупинила міжнародне регулярне авіасполучення з іншими країнами через пандемію коронавірусу. Президент України Володимир Зеленський 13 березня закликав співгромадян повернутися в країну протягом трьох днів.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.