У принца Чарльза виявили коронавірус

Без рубрики, Здоров'я, Новини

Син королеви Великої Британії Єлизавети II, принц Уельський Чарльз здав позитивний тест на коронавірус SARS-CoV-2.

Про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Sky news.

У заяві вестмінстерської резиденції членів британської королівської сімʼї Кларенс-гаусу підтвердили, що у 71-річного принца виявили коронавірус. У принца були «легкі симптоми», але загалом він почувається добре та протягом останніх кількох днів, як зазвичай, працював з дому.

Дружина Чарльза — Камілла, герцогиня Корнуольська теж здала тест на коронавірус, але він показав негативний результат. У заяві йдеться, що відповідно до рекомендацій уряду і лікарів, принц і герцогиня в даний час самоізолювалися вдома в Шотландії.

«Неможливо встановити, від кого принц заразився вірусом, через велику кількість заходів, в яких він брав участь в останні тижні», — додають в заяві.

Останнім публічним заходом принца Чарльза був прийом і вечеря 12 березня, які влаштували для збору допомоги Австралії у боротьбі з ліквідацією лісової пожежі. Захід проходив в особняку в Лондоні.

  • Як сказано в заяві Букінгемського палацу, королева переміститься у Віндзорський замок.

Chris Ship

@chrisshipitv

BREAKING: Prince of Wales has tested positive for

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.