Комплекс “Буковель” закривають на карантин

Новини, Туризм

Відсьогодні, 25 березня, ТК “Буковель” зупиняє роботу витягів та достроково закінчує зимовий сезон 2019-2020.

Про це повідомила пресслужба курорту, інформує Голос.if.ua.

“ТК “Буковель” долучається до жорсткого карантину, який розповсюджуватиметься на всі послуги, на всій території комплексу і припиняє приймати туристів. Всі сервіси будуть закриті, – йдеться в повідомленні. – Нам дуже сумно це констатувати. Погодні умови чудові, сезон катання міг тривати ще досить довго. Станом на зараз немає жодних юридичних причин для закриття, але в даній ситуації ми розуміємо, що кожен наступний день функціонування курорту — це гіпотетичний, додатковий ризик для життя та здоров’я наших гостей. А це те, чим ми не можемо і не будемо ризикувати”, – повідомляють в пресслужбі комплексу.

Людям, які забронювали проживання в готелях “Буковель” на найближчий період, радять писати звернення на пошту web@bukovel.com для позитивного розв’язання даного питання.

не зважаючи на карантин через поширення коронавірусу та стан “надзвичайної ситуації” в Івано-Франківській області, гірськолижний комплекс “Буковель” продовжував працювати. Працювали декілька готелів та 16 витягів. Майже усі заклади громадського харчування перейшли в режим “доставка-самовиніс”. Минулого тижня зачинили лише відпочинковий комплекс “VODA club”.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.