Кабмін запровадив режим надзвичайної ситуації по всій країні та продовжив карантин

Новини, Суспільство
Режим надзвичайної ситуації запроваджується на 30 днів, карантин продовжено до 24 квітня.

Кабінет Міністрів поширив режим надзвичайної ситуації на територію всієї країни та продовжив карантинні заходи на 30 днів – до 24 квітня. Про це повідомляє Голос.if.ua з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми продовжуємо карантин і запроваджуємо надзвичайну ситуацію в державі Україна по всій території на 30 днів терміном до 24 квітня 2020 року», – сказав прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні уряду.

Він зазначив, що стосовно припинення або продовження карантину після 24 квітня буде окреме рішення уряду.

«Попрошу не плутати надзвичайну ситуацію і надзвичайний стан. Надзвичайна ситуація не обмежує конституційні права громадян, але консолідує зусилля в боротьбі з загрозою», – наголосив прем’єр.

Досі режим надзвичайної ситуації діяв у Київській, Житомирській, Чернівецькій, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Донецькій, Тернопільській, Черкаській областях, у Києві та Запоріжжі.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.