Ростислав Гудзінський: мародери в котре наживаються на біді українців (фото)

Економіка, Новини

На черговому випробовуванні людей спекулюють і наживаются мережі торгівлі міста Івано -Франківська, розуміючи, що коронавірус викликав ажиотаж у населення щодо окремих товарів, не чисті на руку мародери в чергове обдирають українців, особливо це відчутно із продутами, які підвищують імунітет людини.

Про це інфомує Голос.if.ua.

З гнівним постом на своїй сторінці у ФБ до органів державної влади звернувся громадський активіст, голова Всеукраїнського об’єднання «Голос» Ростислав Гудзінський:

“Під час пандемії коронавірусу мережа супермаркетів “Вопак” з 25 грн. за кг., більше ніж в двічі підвищила ціни на лимони. А, за 4 дні ще на 6 грн., в неділю ціна була 64 грн., а вже сьогодні 70 грн. за кг. Чи є в Україні влада, поліція, Антимонопольний комітет і тд. Бариги вже сім років під виглядом “реформ” на крові, біді, хворобах брешуть і мародерствують. Скільки цей геноцид над українцями триватиме?” – написав Ростислав Гудзінський.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.