У Калуській ОТГ закликають громадян, що повернулися з-за кордону, телефонувати 6-00-26

Новини, Суспільство

На сайті Калуської міської ради опублікували контактний телефон, за якими можуть звернутися громадяни, які повертаються з-за кордону за інформаційною допомогою.

Телефонна лінія працює цілодобово, інформує Голос.if.ua.

“У зв’язку із поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 звертаємось до осіб, які останнім часом прибувають з-за кордону звернутись за телефоном 6-00-26 (цілодобово) – відповідальний черговий управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради, для отримання рекомендацій щодо подальших дій з метою запобігання поширенню даного вірусу та можливості своєчасного надання Вам медичної допомоги”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо влада просить всіх, хто прибув з-за кордону, самоізолюватись, а у разі виявлення симптомів ГРВІ невідкладно звернутись до сімейного лікаря, в екстрених випадках до швидкої невідкладної медичної допомоги за телефоном 103 або до органів Національної поліції за номером 102.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.