СБУ попередила вивезення з України 80 тисяч респіраторних масок

Кримінал, Новини

На Закарпатті Служба безпеки України завадила спробі незаконного вивезення з країни масштабної партії заборонених урядом до експорту товарів протиепідемічного призначення,про це інформує Голос.if.ua.

На пості «Тиса» Закарпатської митниці правоохоронці зупинили вантажівку, що прямувала до однієї із країн Євросоюзу. Під час митного огляду транспортного засобу було виявлено 80 тисяч респіраторних масок, які зловмисники намагалися вивезти за кордон, незважаючи на запроваджені урядом обмеження через епідеміологічну ситуацію в Україні.

Крім того, до митної декларації  ділки внесли неправдиві відомості про кількість та якість товару, орієнтовна вартість якого становить понад 3.4 мільйони гривень. У межах провадження відкритого за ст. 472 Митного кодексу України на вилучені засоби захисту накладено арешт.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.