Укрзалізниця призначила спецрейс на 21 березня для повернення українців, білорусів та громадян Балтії

Новини, Політика

Укрзалізниця призначила на 21 березня спеціальний рейс Київ—Мінськ—Рига—Вільнюс та назад для повернення додому громадян України, Білорусі, Литви та Латвії.

Про це  УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу “Коронавірус у світі – оперативно від МЗС України”, інформує Голос.if.ua.

“Важливо для громадян України, які зараз перебувають у Литві та Латвії! Укрзалізниця призначила на 21 березня рейс поїзда № 31/32 Київ—Мінськ—Рига—Вільнюс та у зворотному напрямі”,- йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що поїздом з Києва (відправлення 21 березня о 12:55) можуть потрапити на Батьківщину громадяни Білорусі, Литви та Латвії.

“Зворотній рух потяга — для громадян України — заплановано на 22 березня. О 19:40 потяг вирушає із Риги та зробить зупинки у Шауляї (о 21:58) та у Вільнюсі (о 00:30 23 березня). Потяг прибуде до Києва о 16:42 23 березня”, – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, у Львівській області, на кордоні з Польщею, співробітники Держприкордонслужби з представниками санітарно-карантинного підрозділу проводять перевірку в евакуаційних поїздах. Ними уже повернулось більш як 1150 українців, на фоні введених у Європі обмежень через ситуацію з коронавірусом.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.