Прикарпатські поліцейські затримали розбійника який напав на літню жінку (фото)

Кримінал, Новини

За фактом розбою на літню жінку правоохоронцями відкрито кримінальне провадження і з’ясовуються всі обставини події, що мала місце у Надвірнянському районі. Зловмисника поліцейські «за гарячими слідами» розшукали і затримали, пише Голос.if.ua  з посиланням на ГУНП області.

17 березня о 23:40 на лінію «102» надійшло повідомлення про розбій у с. Заріччя. Правоохоронці негайно виїхали на місце події та встановили, що 34-річний чоловік о 22:45 розбив вікно і проник до помешкання 69-річної мешканки села. Зловмисник накинувся на літню жінку і почав її душити, заволодівши мобільним телефоном. Коли нападник шукав кошти у помешканні, потерпілій вдалося вибігти з будинку і повідомити сусідів. Останні викликали правоохоронців.

Поліцейські оперативно прибули на місце події та опитали потерпілу. Розбійник втік у невідомому напрямку з телефоном і грошовими коштами. Завдяки злагодженим діям оперативників карного розшуку обласної поліції та надвірнянських колег вдалося по «гарячих слідах» встановити особу зловмисника, розшукати та затримати підозрюваного. Йдеться про місцевого мешканця, який раніше неодноразово судимий за крадіжки з проникненням у житло (ч. 3 ст. 185 ККУ).

Його затримано у порядку ст. 208 КПК України. Невдовзі слідчі повідомлять про підозру зловмиснику за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.