Через прориви у Франківську без води залишились понад десять вулиць

Новини
У зв’язку з аваріями, які трапились на водопроводі в місті, без холодного водопостачання залишились понад десять вулиць.

Про це у мережі Facebook повідомив прессекретар КП “Водоекотехпром” Володимир Шпег, інформує Голос.if.ua.

Зокрема, перший прорив трапився на водопроводі d-250, що на вулиці Шухевича 14-16. Через це без холодного водопостачання знаходяться:

вул. Кубійовича, вул. Шота Руставелі, вул. Ольги Басараба, вул. Міхновського, вул. Пепеясловська, вул. Тиха, вул. Товарна, вул. Височана, вул. Карпінця, вул. Заливахи.

Другий прорив трапився на водопроводі d-250, що на вулиці Надрічна біля коледжу електронних приладів. Тут без холодного водопостачання залишились:

вул.Надрічна, вул.Кропивницького, Вовчинці вул.Чумака та прилеглі вулиці.

“Адміністрація КП “Івано-Франківськводоекотехпром” просить вибачення за тимчасові незручності. Холодне водопостачання буде відновлено, після повної ліквідації аварійних робіт”, – зазначають у комунальному підприємстві.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.