Святослав Вакарчук більше не голова партії “Голос”

Політика

Святослав Вакарчук таки знову “змучився” від політики і тому склав повноваження голови патії “Голос”, про це інформує Голос.if.ua.

“Сьогодні ми стоїмо перед дуже серйозним викликом: влада під виглядом нових облич насправді протягує старі. Ми ж своїм прикладом демонструємо протилежне: ми приводимо до лідерських позицій і в партії і парламенті нових професійних людей. Саме тому сьогодні з’їзд партії “Голос” обрав новим головою партії найкращого управлінця з нашої команди – Кіру Рудик”.

“Кіра уособлює собою сучасність, і цю сучасність вона привнесе в роботу партії разом з неоціненним досвідом управління великими командами. А я як лідер буду продовжувати розбудову партії.

Моя місія – і далі приводити в політику нових чесних професійних людей із власним баченням і створювати політичну конкуренцію всім тим, хто йде до влади без візії, компетенції, власного бачення. А, також боротись із тими, хто йде в політику для власного збагачення” – заявив Вакарчук.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.