На франківському вокзалі жебрак хотів зарізати жінку з немовлям (фото)

Кримінал, Новини

У Франківську жебрак із ножем погрожував вбити жінку та дитину.

Про це повідомили на сторінці “Муніципальна інспекція Івано-Франківськ”, інформує Голос.if.ua.

“Здійснюючи охорону правопорядку в районі вокзалу працівники стикаються з різними ситуаціями, з традиціями певних меншин, які є неприйнятними для нашого суспільства. До прикладу, бігати за жінкою з ножем, погрожуючи її вбити”, – пишуть у повідомленні.

Вчора до інспекторів підбігла особа ромської національності з проханням про допомогу.

“Вона заявила, що колега по національності та жебрацькому бізнесу, побив її та чотирьохмісячну дитину, а тепер хоче зарізати ножем”, – кажуть в інспекції.

Вартові миттєво відреагували, затримали правопорушника, вибили ніж з руки. На місце події оперативно прибули поліцейські підрозділу ТОР патрульної поліції. Порушника передали слідчо-оперативній групі.

“Та сторони встигли примиритись, жінка відмовилась від написання заяви, а правопорушник відпущений. Загроза, яку він створив для наших працівників, та й для простих перехожих, мабуть, неважлива”, – іронічно додають в інспекції.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.