В Івано-Франківську продавці сурогату використовують “закладки”

Кримінал, Новини

Муніципальна інспекція несе цілодобову варту поблизу вокзалу.

Так сьогодні вдосвіта інспектори провели рейд по боротьбі з продажем сурогатного алкоголю, інформує Голос.if.ua з посиланням на пресслужбу “Муніципальної варти”.

В першу чергу, увагу інспекторів привернула одна з жінок, яка прямувала до вокзалу реалізовувати свій товар. Жінка зізналася, що несе сурогатний алкоголь і добровільно викинула шість пляшок з отрутою на бордюр, після чого з образливими криками втекла. Увесь товар вартові вилили на землю.

Оскільки на вокзалі “сарафанне радіо” працює швидше ніж якісний інтернет, то сподіватися виявити ще в когось на руках зловіщий товар було марно, отже, працівники Муніципальної варти вирішили пошукати “закладки”. Першим цікавим місцем виявилася шпара між бетонним блоком і кам’яним парканом, коло яких вешталась одна з горе продавщиць.

Там інспектори виявили дві пляшки алкоголю, але зрозуміло, що жінка сказала, що не знає чиє це. Тож уже “нічийний” алкоголь інспектори вилили в землю.

Третім “уловом” став підозрілий чорний пакет на лавці, а в ньому три пляшки сурогату, вміст яких вилили у землю.

“Маємо надію, що дії працівників знизять криміногенну ситуацію біля вокзалу та відбавлять роботи медикам. Тішить, хоч те, що “горе ділки” не перевели свій бізнес в мережу Інтернет”, – зазначають муніципали.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.