Китай назвав терміни закінчення поширення коронавірусу у світі

Здоров'я, Новини

Упор в боротьбі з коронавірусом в майбутньому може “переміститися з експорту на імпорт”, пише Голос.if.ua.

Коронавірус продовжить поширюватися по всьому світу щонайменше до червня. Про це заявив голова спеціальної експертної комісії держкомітету з питань охорони здоров’я КНР Чжун Наньшань, передають китайські ЗМІ.

За його словами, упор в боротьбі з коронавірусом в майбутньому може “переміститися з експорту на імпорт”.

“За прогнозом, епідемія по всьому світу продовжить поширюватися щонайменше до червня. Упор в боротьбі з коронавірусом в майбутньому може переміститися з експорту (захворювання з Китаю, – ред.) на імпорт”, – заявив він.

Нагадаємо, коронавірус за останню добу зафіксовано в Болгарії, Коста-Ріці, Молдові, Французькій Гвіані, на Мальдівах, Мальті, датських Фарерських островах, Парагваї та французькому карибському острові Мартініка.

Зокрема, Франція для боротьби з поширенням коронавірусу заборонили всі заходи більше 1000 учасників.

Також коронавірусна інфекція вперше була зафіксована в Болгарії у п’ятницю, 7 березня, ввечері.

Раніше на Східному узбережжі США підтвердили перші два випадки смерті внаслідок захворювання, викликаного новим коронавірусом. До цього летальні випадки захворювання, викликаного новим коронавірусом, були зареєстровані лише на Західному узбережжі США.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.