Сусідські війни. В Коростовичах місцевий мешканець незважаючи на протести сусідів забруднює повітря (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Повага, взаємовиручка, християнська любов та добросусідство, всі ці чесноти відносяться до галичан.

Однак іноді бажання заробити перемагають в нас позитивні риси і перетворюються на сусідські війни та небажання почути ближнього, про це пише Голос.if.ua.

В маленькому селі Коростовичі стався такий випадок. Підприємливий громадянин організував за місцем проживання невеликий бізнес, похвально, якщо не враховувати, що відходи від своєї «трудової діяльності» він спалює у себе в хаті. В результаті з комина виходить їдкий, смердючий дим який заважає нормально жити селянам. Найбільше страждає сім’я Василя Квасніцького обійстя якого знаходиться поруч із епіцентром задимлення та забруднення.

Нажаль органи державної влади та місцевого самоврядування які покликані захищати права і свободи громадян замість того аби вплинути на ситуацію лишень розводять руками та кивають одне на одного.

Подробиці конфлікту у сюжеті від Голос.if.ua:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.