Тарасове слово у Березівці (фото)

Новини, Суспільство

У п’ятницю, 06 березня 2020 року, в Березівській гімназії Івано-Франківської міської ради, відбулися заходи до свята Тараса Шевченка, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на сторінку старости Олександра Вари.

Повірте, діти дуже старалися і готувалися до цього свята. Адже Тарас Шевченко – це справжній наш месія, геніальний поет, художник, мислитель. Його портрети протягом століть завжди, поруч з іконами, висіли в хатах усіх українців, як нащадків Олекси Довбуша, так і в хатах нащадків Устима Кармелюка. Він єднав всю Україну!
Поезії, що складались на тернистих дорогах його життя, писались то в мандрах, то в казематах, мережились при світлі білих ночей Півночі і в пісках закаспійських пустель, під самотнім сонцем вигнання. Струменить у них світлий образ Дніпра і мріє синя далеч українських степів. Сьогодні всю велич його слова передають нам його нащадки, наші діти… Усі учасники свята були нагороджені солодкими подарунками.

Опубліковано Олексієм Петренком Пʼятниця, 6 березня 2020 р.

Опубліковано Олексієм Петренком Пʼятниця, 6 березня 2020 р.

Опубліковано Олексієм Петренком Пʼятниця, 6 березня 2020 р.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.