Незаконна вирубка дерев у заказнику “Чорний ліс” на Прикарпатті (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Працівниками Загально – зоологічного заказника «Чорний ліс» під час об’їзду території був зупинений бус із незаконно зрубаними деревами, однак через незначну кількість зрубаного та після проведення профілкатичної бесіди порушник був відпущений, про це інформує Голос.if.ua.

У подальшому слідуючи старою військовою дорогою лісівник Олег Бутусін виявив свіже спиляні дерева в лісі. Лісівник, ветеран російсько-української війни Олег Бутусін каже, що неодноразово об’їжджаючи територію натрапляв на крадіїв лісу і не розуміє, як можна так безгосподарськи відноситись до свого.

Представник екологічного комітету ГР при ОДА Сергій Чирва каже, що Загально- зоологічний заказник «Чорний ліс» належить до об’єктів природно-заповідного фонду однак це не зупиняє браконьєрів так крадіїв лісу.

З метою запобіганню у майбутньому виявлених порушень Сергій Чирва вже підготував відповідний запит до Івано-Франківської ОДА на отримання публічної інформації.

Подробиці конфлікту у сюжеті від Голос.if.ua:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.