Відома журналістка та вимушена політемігрантка Ольга Сворак вийшла заміж (фото)

Новини, Суспільство

Широко відома в Україні громадська діячка, журналістка, член редакційної ради газети Голос народу Івано-Франківщини та онлайн – газети Голос.if.ua, вимушена емігрантка до Федеративної Республіки Німеччина Ольга Сворак сьогодні 06.03. 2020 року у свій День народження вийшла заміж.

Свою долю Ольга знайшла ще в Україні, її нареченим став мешканець Івано –Франківська – Анатолій Вівчаренко. Однак офіційно оформити стосунки на батьківщині молодятам не вдалось у зв’язку із політичним переслідуванням та вимушеною еміграцією Ольги Сворак до ЄС.

також читати: Українців хочуть матеріально заохочувати за збереження природи. Досвід Німеччини (відео)

Члени  ГО Всеукраїнське об’єднання «Голос», редакційної ради газети Голос народу Івано-Франківщини та сайту Голос.if.ua  щиро вітають молодят із подвійним святом!

Ми з днем весілля вас вітаєм,
Всього найкращого бажаєм:
Щоб в злагоді щасті жили,
Щоб одне одного любили,
Щоб були щедрі і багаті,
Дитячий сміх лунав у хаті.
Щоб весело вам вдвох жилося,
Щоби добро у вас велося!

Будьте щасливі і багаті, талановиті та успішні, ми віримо, що настане час коли рідна ненька Україна потребуватиме патріотів і професіоналів для розбудови держави і Ваш розум та знання будуть потрібні в Україні!

З одруженням Вас друзі!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.