Увага! Коронавірус вже в Івано-Франківську?

Здоров'я, Новини

З компетентних джерел в системі охорони здоров’я  кореспонденти Голос.if.ua дізналися, що коронавірус вже дістався міста Івано-Франківська та області.

Кілька годин тому з підозрою на коронавірус до Івано-Франківської обласної інфекційної лікарні  з смт. Обертин Тлумацького району (інформація перевіряється) було доставлено двох пацієнтів з підозрою на захворювання короновірусом.

також читати: За знищення “швидкої допомоги” посадовців притягнуть до криміналу? (відео)

Кілька хвилин тому до Івано-Франківської станції швидкої і невідкладної допомоги звернулася мешканка вул. Галицька, що в м. Івано-Франківську, яка нещодавно повернулася з Італії із симптомами на захворювання коронавірусом. Медичні працівники в противочумних костюмах виїхали до пацієнтки.

також читати: Медична комісія облради Прикарпаття рекомендує відтермінувати медреформу (відео)

Кореспонденти Голос.if.ua працюють над офіційним підтвердженням інформації, про захворюванням що найменше трьох мешканців області на коронавірус.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.