У Франківську спотворили результати тендеру на послуги з видалення та обрізування дерев

Економіка, Новини

Адміністративною колегією Івано-Франківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України прийнято рішення, відповідно до якого дії ТОВ “СЕРВІС-СІТІ-ІФ” та ФОП АНДРУСЯК С.Ю. під час участі у тендерній процедурі із закупівлі визнано антиконкурентними узгодженими діями, що стосуються спотворення результатів торгів.

Тендер проводили на послуги з видалення та обрізування дерев, садіння дерев і кущів, корчування пнів», яка проводилась департаментом житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради за допомогою електронної системи «Prozorro», пише Голос.if.ua.

Відділенням виявлено та встановлено обставини, що свідчать про узгоджену поведінку ТОВ «Сервіс-Сіті-ІФ», та Андрусяка С.Ю. у закупівлі, внаслідок чого конкуренцію між ними було усунуто.:

– пов’язаність Відповідачів через родинні зв’язки;

– реєстрація місця проживання Андрусяка Ю.Р., бенефіціарного власника та керівника ТОВ «Сервіс-Сіті-ІФ», та Андрусяка С.Ю. за однією адресою;

– провадження господарської діяльності Відповідачів за однією адресою;

–  наявність ділових відносин між Відповідачами;

– використання однієї комп’ютерної техніки для підготовки тендерних пропозицій;

– використання у господарській діяльності одних ІР-адрес та електронної поштової скриньки;

– надання Відповідачами в складі тендерних пропозицій документів, схожих за оформленням та змістом.

Згідно з рішенням, на ТОВ “СЕРВІС-СІТІ-ІФ” та ФОП АНДРУСЯК С.Ю. накладено штрафні санкції згідно з чинним законодавством.

Відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» ТОВ “СЕРВІС-СІТІ-ІФ” та ФОП АНДРУСЯК С.Ю. не зможуть приймати участь у публічних закупівлях протягом трьох років.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.