Заява Гончарука про відставку не надходила – Разумков

Новини, Політика

Заява прем’єр-міністра України Олексія Гончарука про відставку до парламенту не надходила, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на повідомлення голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова. 

“Станом на сьогодні (1 березня – ред.) жодних заяв до Верховної Ради не надходило” – заявив Дмитро Разумков.

Нагадаємо, що

28 лютого президент Володимир Зеленський скерував голові парламенту Дмитру Разумкову листа з вимогою скликати позачергове засідання ВР, на якому можуть розглянути питання щодо уряду.

Верховна Рада збереться о 16 годині 4 березня.

За інформацією співрозмовників УП в Офісі президента, на позачерговому засіданні ВР, скоріш за все, відбудеться голосування за відставку прем’єра Олексія Гончарука.

Згодом апарат ВР оприлюднив порядок денний позачергового пленарного засідання, ще зазначено, що 4 березня серед іншого планується розгляд  питань про Кабінет міністрів та діяльність силовиків у сфері подолання корупції та зміцнення правопорядку.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.