Поліцейські презентували соціальний відеоролик, який закликає не сідати за кермо нетверезими (відео)

Новини, Суспільство
Соціальним відеороликом «Другого шансу може не бути – не сідай нетверезий за кермо» поліцейські мають на меті звернути увагу громадян до проблеми дорожньо-транспортних пригод, а також аварій, які вчинені водіями у стані сп’яніння.

27 листопада правоохоронці Івано-Франківщини організували подію в громадському ресторані Urban Space 100, щоб нагадати прикарпатцям: значна кількість ДТП стається тоді, коли водії керують автомобілем у нетверезому стані. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини,Голос.if.ua  з посиланням на управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

«Ми хочемо нагадати учасникам дорожнього руху, що часто ДТП стаються за участю водіїв у стані сп’яніння. Статистика – невтішна: 332 аварії від початку 2019 року за участю водіїв у нетверезому стані. В цих ДТП 20 людей загинули, а 118 – травмувалися. За вказаний період поліцейські склали 3054 адмінпротоколи за керування у стані сп’яніння», – каже начальник сектору комунікації поліції області Христина Максимчак.

Заступник начальник управління превентивної діяльності Інна Костенко впевнена, що цей відеоролик – меседж до людей і зауважила, що групи реагування патрульної поліції працюють 24/7: «Ми наголошуємо всім бути свідомим громадянами і телефонувати на лінію «102» при виявленні нетверезого керманича – ми обов’язково відреагуємо».

Актори відеоролику не приховують, що попри постановку кадрів, емоції були наче вони дійсно потрапили в аварію.

Наприкінці заходу поліцейські відзначили героїв ролику за активну громадянську позицію, співпрацю з ГУНП в Івано-Франківській області, а також за участь у зйомках соціального відеоролика і вручили Владиславу Васильчуку, Андрію Довбушу, Іванні Терлецькій та Юлії Денезі подяки.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.