У мерії розповіли, скільки франківців травмувались через ожеледицю

Здоров'я, Суспільство
Вночі, 23 листопада на Прикарпатті випад дощ, а через низьку температуру дороги та тротуари покрились ожеледдю.

Про це у вівторок, 26 листопада на щотижневій оперативній нараді у міського голови повідомила начальниця управління охорони здоров’я Марія Бойко, інформує Голос.if.ua з посиланням на кореспондентку Бліц-Інфо.

Посадовиця зазначила, що за даними травмпункту міської клінічної лікарні №1 за суботу, 23 листопада, звернулося з травмами через ожеледь 93 мешканці Івано-Франківська, шпиталізовано – 14 осіб.

За її словами, у неділю таких звернень до травмпункту було 40.

«Вчора до травмпунку міської клінічної лікарні №1 звернулись 24 людей. З них 6 через ожеледицю», – зауважила посадовиця.

Бойко зазначила, що найчастіше люди травмувались на вулиці Вовчинецька, Коновальця, Мазепи, Василіянок. Загалом у списку 20 вулиць.

Заступник міського голови Микола Вітенко зауважив, що у місті ситуація з ожеледицею була набагато краща, аніж у області.

«Як каже міський голова, сніг завжди падає з п’ятниці на суботу, а у цьому випадку була ожеледиця. Недопрацювання є, їх потрібно виправляти», – зауважив Вітенко.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.