МЗС звернулося до українців через землетрус в Албанії

Новини, Суспільство

Міністерство закордонних справ України оприлюднило рекомендації для українських громадян, які могли опинитися в районі сильного землетрусу в Албанії, інформує Голос.if.ua.

«Закликаємо українців, що перебувають у регіоні землетрусу, повідомити про себе рідним, а в разі необхідності – звернутися до Почесного консула України в Албанії Бледі Байрактарі +355693655685», – написав у твітері 26 листопада заступник голови департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич.

Сильний землетрус в Албанії. Є загиблі і понад сотню травмованих. Закликаємо українців, що перебувають у регіоні землетрусу, повідомити про себе рідним, а в разі необхідності – звернутися до Почесного консула України в Албанії Бледі Байрактарі +355693655685.
Переглянути зображення у Твіттері
Щонайменше чотири людини загинули, ще 150 отримали травми унаслідок сильного землетрусу в Албанії в ніч на 26 листопада.

За даними Геологічної служби США, магнітуда землетрусу становила 6,4 бала. Осередок поштовхів зафіксований у 30 кілометрах на північний захід від столиці Тірани на глибині 20 кілометрів.

Жителі Тірани вийшли на вулиці після землетрусу 26 листопада 2019 року

Албанія: унаслідок землетрусу загинули 4 людини, ще 150 травмовані

Землетрус супроводжувався низкою афтершоків. Згідно з даними Європейсько-Середземноморського сейсмологічного центру, магнітуда одного з них сягала 5,3 бала.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.