Хотів поговорити: чернівчанин виніс з кіоску в Калуші майже 100 стартових пакетів

Кримінал, Новини

Прикарпатські поліцейські затримали чоловіка, який обікрав кіоск у Калуші.

Про це Голос.if.ua  повідомили в головному управлінні Нацполіції в області.

“3 листопада на лінію «102» зателефонував 30-річний мешканець Калуша і повідомив про крадіжку з кіоску. Виїздом на місце слідчо-оперативна група встановила, що невідомий чоловік шляхом підбору ключа проник до місцевого кіоску і звідти викрав 96 стартових пакетів «Водафоне», «Київстар» та «Лайф», завдавши матеріальної шкоди у вигляді близько 5 тисяч гривень”, – йдеться в повідомленні.

Поліцейські оглянули місце події та оперативно-розшуковими заходами за «гарячими слідами» встановили та розшукали особу, яка вчинила злочин.

Зловмисником виявився 30-річний мешканець Чернівецької області, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів. Правопорушника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України.

Йому повідомлено про підозру та наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.15 (Замах на злочин) та ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.