Суд розглянув справу чоловіка, який після отримання відмови в кредиті порубав банкомат

Кримінал, Новини

Суд розглянув справу чоловіка, який розбив монітори в приміщенні державної лотереї і порубав банкомат.  Калузький міськрайонний суд визнав його винним у хуліганстві, передає Голос.if.ua  з посиланням на«Еспресо».

За версією сторони обвинувачення чоловік приїхав в Бурштин, щоб зробити ставки на спорт.  Зайшовши в приміщення державної лотереї «Фаворит Спорт», чоловік залишив біля входу дерев’яну палицю, пішов до вікна адміністратора і попросив зареєструвати його ставку.

Отримавши відмову від адміністратора в зв’язку з технічною перервою в електронній базі, обвинувачений повернувся до виходу, взяв палицю і розбив сім моніторів і 13 телевізорів, які були в приміщенні.

Збиток, нанесений чоловіком, власники оцінили в 54 504 грн.

Наступного дня чоловік приїхав у Рогатин, щоб отримати кредит.  Спочатку зайшов у «ПриватБанк», потім «КредоБанк», але в обох отримав відмову.  Після цього чоловік пішов до машини, взяв сокиру і вдарив банкомат «КредоБанку», вивівши його з ладу. Суму збитків оцінили в 11 944 грн.

Обвинувачений визнав свою провину.

Суд визнав чоловіка винним у хуліганстві і призначив два роки обмеження волі, звільнивши від основного покарання і встановивши випробувальний термін один рік.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.