На Бурштинському водосховищі завершується спорудження оглядової вежі для спостереження за птахами

Без рубрики, Новини

Працівниками Галицького НПП зібрано більше ніж 10 мішків пластикових та скляних відходів на березі Бурштинського водосховища біля с. Коростовичі.

Тут же завершується спорудження оглядової вежі для спостереження за птахами, що є складовою проєкту “Еко-туризм – шлях до збереження природного біорізноманіття в місцевих карпатських громадах”, пише Голос.if.ua.  з посиланням на Фіртку.

“І це лише незначна часточка наведення порядку. Сумно, коли водно-болотне угіддя Міжнародного значення потопає у смітті та непотребі”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, на Прикарпатті планують спорудження штучного острова для гніздування птахів на Бурштинському водосховищі, яке є водно-болотним угіддям міжнародного значення. Острів будуватимуть поблизу оглядової орнітологічної вежі, це околиці села Коростовичі.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.