За БК «Франківськ-ПНУ» гратиме баскетболістка із США (відео)

Без рубрики

За баскетбольний клуб «Франківськ-ПНУ» гратиме баскетболістка з США – 22-річна Джой Норман із Флориди.

До цього спортсменка виступала за свій коледж на позиції форварда. Про це розповів тренер команди Юрій Процюк. Вчора вона прилетіла до Івано-Франківська і вже сьогодні провела своє перше тренування, пише Фіртка.

“Я обирала серед великої кількості клубів. Але мій агент запропонував обрати саме цю команду. Для мене це хороший досвід. Мені подобається Україна. Тут є сильні баскетбольні клуби. Для своєї нової команди я робитиму усе можливе для перемоги. Я хочу показати достойний результат”, – поділилася Джой.

Тренер клубу Юрій Процюк каже, що американська спортсменка добре себе зарекомендувала на університетському рівні, відтак, вирішили запросити її до франківського клубу. Контракт підписали ще у жовтні.

Жіноча баскетбольна Суперліга повертається до Івано-Франківська вже цієї суботи. Баскетбольний клуб «Франківськ-ПНУ» готується до першого домашнього поєдинку. Суперником франківок стане команда з Рівного.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.