Звернення керівництва Служби безпеки України з нагоди Дня Гідності та Свободи

Новини, Суспільство

Шановні колеги! Дорогі співвітчизники! 

21 листопада ми відзначаємо важливу дату в історії українського народу – День Гідності і Свободи. У цей день ми вшановуємо громадянський подвиг всіх, хто став на захист демократії та цивілізаційного вибору нашої держави ‒ бути в єдиній європейській спільноті.

Шість років тому громадяни виступили проти беззаконня і несправедливості. У відчайдушній боротьбі українці відстояли право жити у вільній і незалежній державі. Найкращі сини та доньки України довели, що наш народ є господарем на своїй землі і сам обирає власне майбутнє.

Вічна пам’ять Героям Небесної Сотні, які поклали на вівтар свободи й національної єдності своє життя. Ми маємо пам’ятати їх імена, викарбувані кров’ю на трагічних сторінках нашої історії.

Рано чи пізно винні у загибелі Героїв будуть притягнені до відповідальності. У подібних злочинів немає строку давності. Служба безпеки України зробить все від неї залежне для здійснення правосуддя і встановлення справедливості.

Проте й нині внутрішні та зовнішні загрози продовжують випробовувати на міць українську державність.

Перебуваючи на варті державної безпеки, СБУ діє на випередження та дає гідну відсіч підступним намірам ворога розхитати ситуацію в середині країни, підірвати довіру громадян в Україну.

 

Голова Служби безпеки України                               І. Баканов

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.