У Франківську покажуть унікальний мюзикл «Ти особливий» (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

У неділю 1 грудня, о 15:00 в Арена Центрі франківцям покажуть мюзикл для всієї родини «Ти особливий».

Мюзикл вже об’їздив понад 20 міст України, де збирав повні зали глядачів.

Що цікаво, мюзикл має велику соціальну складову, адже біля 100 квитків буде роздано дітям-сиротам та дітям із малозабезпечених сімей.

Автори та постановники вистави – це професіонали, які брали участь у великих творчих проєктах в різних містах України та за її межами – сценаристи, режисери, композитори, балетмейстери, педагоги з пластики та вокалу, дизайнери, відеоінженери, аранжувальники, художники-декоратори, звукорежисери, художники зі світла та інші.

Постановники разом з дітьми-артистами закликають кожну людину пізнати свою унікальність. Тому що щасливими люди стають не завдяки своїм досягненням, накопиченим благам або похвалі інших людей. Справжнє відчуття щастя можна знайти лише у виконанні свого призначення і в умінні будувати гармонійні відносини.

“Як дізнатися для чого ти народжений? Як бути собою, не ховаючись від інших? Відповіді на ці питання ви знайдете, прийшовши разом на мюзикл”, – кажуть автори мюзиклу.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.