Мережа «Копійочка» відкриває в Івано-Франківську магазин нового формату

Новини, Політика

Мережа магазинів «Копійочка» постійно оновлюється та вдосконалюється. Тому ми відкриваємо магазин нового формату в місті Івано-Франківську по вул. Коновальця, 100!

Вже 25 листопада, радо запрошуємо всіх на грандіозне відкриття! На святкуванні ви зможете отримати фото на пам’ять та солодку вату, про це повідомляє Голос.if.ua . Поки ви будете обирати потрібні товари для дому, ваших дітей будуть розважати веселі аніматори!

Також протягом місяця здійснюючи покупки у новому магазині, кожен охочий може стати щасливим власником картки лояльності мережі магазинів «Копійочка» отримавши її у подарунок*.

А до 21 грудня включно, придбайте товар на 99 гривень та більше, заповніть анкету та беріть участь у розіграші супер призів, а саме:

  • Мультиварка Moulinex
  • Блендер Braun
  • Набір інструментів Top Tools
  • Чайний набір
  • Набір бокалів
  • 5 подарункових пакетів від «Копійочка»

Мета «Копійочки» – стати улюбленим місцем покупки для усієї сім’ї.

Наша місія: Кожній сім’ї пропонуємо потрібні речі для дому за доступними цінами! Поруч! Щодня!

Мережа «Копійочка» швидко росте, вдосконалюється та розширює свої кордони. Ми найбільша мережа магазинів у Західній Україні. Перший магазин відкрито ще у 2010 році. Сьогодні магазини відкриті у Волинській, Тернопільській, Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій та Закарпатській областях.

Ми створюємо бренди, доступні для кожного.

До зустрічі в «Копійочці»!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.