В Івано-Франківськ приїхали студенти з 15-ти областей України (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Студенти з 15-ти областей України приїхали в Івано-Франківськ в межах програми “GoxChange”, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на UA: Карпати.

Вони кілька днів вивчатимуть проблеми нашого міста і як громада їх вирішує. На основі досліджень учасники програми напишуть проєкти, які реалізовуватимуть згодом у своїх містах. Презентуватимуть їх у суботу, 23 листопада.

Студенти "GoxChange" впроваджуватимуть ініціативи Франківська у своїх містах

Студенти з 15-ти областей України приїхали в Івано-Франківськ в межах програми "GoxChange". Вони кілька днів вивчатимуть проблеми нашого міста і як громада їх вирішує. На основі досліджень учасники програми напишуть проєкти, які реалізовуватимуть згодом у своїх містах. Презентуватимуть їх у суботу, 23 листопада.Сьогодні студенти ознайомлювалися з принципами роботи інноваційного центру "Промприлад. Реновація". Також зустрілися із засновницею громадської ініціативи «Франківськ, який треба берегти» Марією Козакевич#GoxChange #Промприлад_Реновація

Опубліковано UA: Карпати Вівторок, 19 листопада 2019 р.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.