Дієтологи назвали несумісні з курячими яйцями продукти

Здоров'я, Новини

Дієтологи повідомили, які продукти людині не можна поєднувати з курячими яйцями. Причому їх можна знайти практично в будь-якому холодильнику.

В першу чергу дієтологи відзначили курячі яйця і рибу. Обидва ці продукту самі по собі надзвичайно корисні, однак разом вони призведуть до втрати харчової цінності один одного. Головна з них – проблеми із засвоєнням омега-3 кислот, найкориснішої речовини риби. Про це повідомляє Голос.if.ua з посиланням на cikavosti.com

Схожа ситуація з рисом. Щоб отримати максимальну користь від цієї каші, її варто їсти окремо.

Таке поєднання, швидше за все, здивує багатьох людей, оскільки подібну комбінацію можна знайти в безлічі відомих та популярних страв: курячі яйця не можна поєднувати з картоплею. Мова стосується як гарячих страв, так і салатів. При попаданні в живіт разом два цих продукти викликають проблеми з травленням. Також картопля перешкоджає засвоєнню кальцію і заліза, що знаходиться в яйцях. Їх також не можна поєднувати з молочними продуктами.

І остання порада від дієтологів – не поєднувати яйця з фруктами. Якщо обидва цих продукту одночасно потраплять в стравохід, у людини почнуться проблеми з травленням, оскільки фрукти переваряться швидше яєць.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.