В безпеку дорожнього руху в Івано – Франківській області вкладено більше 40 мільйонів гривень (фото)

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську проходить круглий стіл під головуванням заступника голови ОДА Ярослава Романюка з приводу безпеки дорожнього руху.

Головуючий зазначив, що в минулому році в безпеку дорожнього руху вкладено понад 40 мільйонів гривен, пише Голос.if.ua. З кращої сторони була відмічена робота в м. Івано-Франківську, Коломиї та Калуші де у заходи з безпеки руху було вкладено 10, 5 та 2 мільйони гривень. В області гроші вкладаються у розмітку, облаштування велодорожок, освітлення та встановлено дзеркал на виїздах.

Громадський активіст Сергій Чирва зазначив, що в м. Івано-Франківську необхідно встановлювати огородження на аварійно- небезпечних ділянках доріг, необхідно облаштовувати зручні місця з’їздів для осіб з особливими потребами. В загальний доступ має бути виставлена схема дорожнього- руху.

Голова ВО “Голос” Ростислав Гудзінський підняв питання систематичного порушення нанесення розмітки в м. Івано -Франківську та облаштування пішоходних переходів в аварійно – небезпечних місцях та на пішоходних переходах. Крім цього Ростислав Гудзінський проінформував присутніх про механізм вирішення проблеми з евакуаторами, які в м. Івано-Франківську не працюють близько року. Всього на всього потрібно створити обласне комунальне підприємство, яке було би самоокупне і допомагало поліції боротися з порушеннями на дорогах та тротуарах.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.