Увага! В заповіднику знайдено маєток біглого міністра Остапа Семерака (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Кореспондентами Голос.if.ua в ході журналістського розслідування в Карпатському Національному природному парку (с.Татарів Яремчанської міськради) знайдено маєток біглого міністра екології та природних ресурсів часів режиму Петра Порошенка, Остапа Семерака.

За словами охоронця маєтку, місцевого мешканця с. Татарів, будинок належить тестеві бувшого міністра Остапа Семерака, пану Дячишину, жителю міста Львова. Цікаво, за які гроші тесть пана Остапа Семерака, бувшого міністра, який ніколи не займався бізнесом та їздить на дешевому автомобілі побудував такий маєток, що його львів’янина зв’язує з колишнім головою Київської міської державної адміністраці. Споглядаючи на українських міністрів, хоч і бувших пригадується вірш Самуїла Маршака, про містера Твістера, бувшого міністра, до слова наш «герой» Остап Семерак вже теж виїхав і проживає за “бугром”, очевидно подалі від «вдячних» за знищену природу українських громадян та правосуддя.

Детальніше у відео від Голос.if.ua:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.