Франківка Ірма Вітовська отримала премію кінофестивалю “Корона Карпат”

Новини, Суспільство

Акторка театру і кіно з Івано-Франківська Ірма Вітовська відзначена премією фестивалю “Корона Карпат” за кращу жіночу роль у фільмі “Мої думки тихі”.

Про подію розповів чоловік акторки Віталій Ванца у соцмережі Фейсбук, про повідомляє Голос.if.ua з посиланням на Правда.іф.

“Моя Королева знову коронована! Три “Корони Карпат” у здобутку “Мої думки тихі” !!Гран-прі – кращий фільм !!! Краща режисура – Antonio Lukić. Краща жіноча роль – Ірма Вітовська-Ванца. Кінофестиваль “Корона Карпат” “, – поділився чудовою новиною Віталій.

Довідково: Трускавецький міжнародний кінофестиваль «Корона Карпат» — міжнародний кінофестиваль, що проходить у Трускавеці (Львівська область) з 2009 року щорічно.

Місцем проведення фестивалю обрано Трускавець, Львівської області, з прагненням популяризації самого курорту, знайомства з унікальними природними куточками і самобутньою культурою Західної України. Адже недаремно центрами найвідоміших міжнародних кінофестивалів є світові курорти — Карлові Вари та Баден-Баден.

Представлені на ньому картини можуть бути різноманітні за формою та жанром. Головний конкурс — творче змагання Національних ігрових повнометражних фільмів. З 2013 року 2-а конкурсна програма — українське короткометражне кіно.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.