Два мільйони боргує постачальникам Муніципальна дорожня компанія за технічну сіль і пальне

Економіка, Новини

МДК боргує постачальникам 1 мільйон 368 тисяч гривень за технічну сіль і 608 тисяч гривень за пальне.

Про це йшлося під час оперативної наради у міського голови, 5 листопада, повідомляє Голос.if.ua з посиланням на “Галка“.

Очільник підприємства Віталій Бурко зазначив, необхідно виплатити частину боргу, інакше ресурсів вистачить лише на один серйозний снігопад.

“Ще весною і влітку була закуплена та завезена технічна сіль в кількості 4 тони. Однак, заборгованість перед постачальником становить мільйон 368 тисяч гривень. Також дуже мало в наявності гранітного відсіву та критичний стан пального – менше 3 тисяч літрів. Заборгованість за отримане ще влітку та використане пальне становить 608 тисяч гривень”, – пояснює Бурко.

Посадовець зазначив, за результатами проведених торгів МДК уклало угоди на постачання 1500 тон гранітного відсіву та 60 тон дизельного пального на 800 тисяч і півтора мільйона гривень відповідно.

“При погашенні хоча б частини попередньої заборгованості дані матеріали можуть бути поставлені впродовж 2-3 днів”, – каже директор МДК.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.