Тисменицькі поліцейські затримали двох грабіжників (фото)

Кримінал, Новини

Двоє прикарпатців проникли до житла літньої жінки та обікрали її. Поліцейські оперативно затримали зловмисників, які за ухвалою суду перебувають під цілодобовим домашнім арештом за аналогічні злочини, про це інформує  Голос.if.ua.

На Тисмениччині 1 листопада о 22:30 двоє чоловіків проникли до житлового господарства 69-річної жінки і обікрали її. Опісля з місця злочину втекли, а потерпіла, мешканка села Милування, звернула до поліцейських і вказала на зловмисників. Правоохоронцями проведено огляд місця події, а за короткий період часу розшукано і затримано 26-річного і 31-річного грабіжників.

Встановлено, що двох затриманих 2 жовтня звільнено із зали суду під цілодобовий домашній арешт. До того чоловіки перебували в СІЗО за аналогічні злочини, а судовий розгляд  у цих справах ще триває.

Наразі грабіжників затримано у порядку ст. 208 КПК України. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 ККУ (грабіж, поєднаний з проникненням у житло). Триває перевірка.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.