11 стильних в’язаних суконь для осені 2019

Здоров'я, Новини

В’язані сукні, які будуть в тренді цієї осені, повідомляє Голос.if.ua .

Сукня в клітинку

Тепла і при цьому жіночна міні-сукня з високою горловиною стане прекрасним доповненням для базового гардеробу. Ви любите модні принти, але не хочете нічого недоладного? Ідеальним рішенням стане класичний візерунок в чорно-білу клітинку.

 

Сукня оверсайз

До сьогодні багато жінок помилково вважають, що одяг «розміру +» спотворює і повнить фігуру. Не бійтеся мішкуватих суконь розміру оверсайз. Вибирайте сукні, що відкривають ніжки, щоб уникнути занадто опуклого образу. Такі сукні можна носити в поєднаннях з легінсами або разом з чорними панчохами. Вдалим рішенням для холодної погоди стануть фасони з ультрадовгими рукавами.

Ажурна сукня-футляр

В’язані гачком речі – хіт сезону. Ажурні візерунки будь-якого вбрання додадуть жіночну нотку. Якщо вам подобаються строгі образи, то зверніть свій погляд на вишукані закриті сукні до коліна фасону «футляр». Вони гарно виглядають в будь-якому кольорі, в тому числі, і в палітрі коричневих відтінків.

Міні-бодікон

Ви шукаєте безпрограшну ідею для спокусливого вбрання? Ідеальним рішенням стане маленька чорна сукня. Сукні такого роду стали базовою річчю жіночого гардеробу з легкої руки незрівнянної Коко Шанель. Універсальність міні-сукні чорного кольору дозволяє використовувати її для виходу в світ, одягати в офіс і створювати з нею незвичайні ансамблі вуличного стилю. Вибирайте комфортні бодікони з щільною в’язкою, щоб сукня не виглядала надто відверто.

Міді-сукня з розширеним подолом

Міні-бодікони, на жаль, підходять не кожній жінці. На щастя, на допомогу приходять міді-сукні з їх різноманітними фасонами. Зверніть увагу на цей універсальний варіант зі спідницею типу «сонце кльош». Цей фасон дозволяє приховати невдалі ноги і візуально надати фігурі приємні обриси. Сексуальну нотку привнесуть вирізи на плечах.

Сукня з одним відкритим плечем

Серед сексуальних фасонів суконь особливо виділяються моделі, що відкривають лише одне плече. У них поєднуються еротичність і строгість. Крім цього, одне відкрите плече привносить в наряд модну зараз асиметрію.

Пухнаста сукня з в’язаними перлинами

У моду впевнено повертаються мотиви минулих років: від 1930-их до 1990-их. У колекціях від кутюр і прет-а-порте можна помітити чимало вбрання з пухнастих матерій. Ще одна актуальна тенденція сезону – перли. Сміливо доповнюйте в’язані речі круглими помпончиками для імітації перлин. Третій модний нюанс сукні на фото криється в декоративних рукавах.

Сукня з запахом

Сукні з запахом щорічно стають популярним фасоном для сезону «Весна/літо». Однак осінні варіанти виглядають не менш стильно. Принадність подібних нарядів в тому, що їх можна створити власними руками. Підшукайте симпатичну довгу кофту з пояском і без ґудзиків. Зробивши виміри, пристрочіть нижню частину однієї боковини до протилежної сторони. Сформуйте сексуальне декольте – і вуаля! Приголомшливий наряд готовий!

Максі-сукня з відкритими плечима

Хто б міг подумати, що тепла в’язана сукня може виглядати настільки елегантно? Приталений фасон і відкриті плечі роблять наряд схожим на вечірні фасони. Геометричний принт (і ромби, зокрема), а також червоний колір – ці деталі підходять для осіннього сезону.

Міді-бодікон

Як правило, більшість бодіконів представлені в довжині «міні», проте є чарівні фасони міді-суконь, які ідеально підкреслюють фігуру. Бодікони створені для того, щоб показати красу вигинів жіночого тіла. Одноколірний фасон бодікона з довгими рукавами і довжиною нижче колін стане прекрасним вибором для романтичного побачення.

Сукня з відкритою спиною

Дивно, як один нюанс може повністю змінити образ. Проста сіра сукня прямого крою перетворилася в елегантну річ завдяки відкритій спині. Такі фасони будуть чудово виглядати з високими чобітками.

Джерело

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.