Увага прикарпатці – небезпечне масло!

Здоров'я, Новини

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшла інформація від Адміністрації Державної прикордонної служби України про встановлення невідповідності масла солодковершкового «Селянське» з вмістом жиру 72,5% виробництва ПАТ «Веселинівський завод СЗМ», Миколаївська область.

Попереджає Голос.if.ua , що за результатами лабораторних досліджень, у зразках встановлено перевищення нормативних показників за кількістю мезофільних аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів (МАФАМ), виділено синьогнійну паличку та патогенні мікроорганізми роду Salmonella.Також у зразках виділено бактерії групи кишкової палички.

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучення з виробництва та/або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність компетентний орган, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.